To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
cześć wszystkim! Czy ktoś stosował może puder mineralny w kamieniu la roche-posay toleriane teint mineral? dobry jest? chciałabym sobie kupić, bo mój aktualny puder bardzo słabo matuje i potr zebuję czegoś bardziej skutecznego.
Powiem szczerze, że nigdy tego konkretnego pudru nie stosowałam. Nie mniej jednak jakiś czas temu w ofercie natrafiłam na bardzo ciekawy moim zdaniem produkt, a konkretnie puder transparentny i będę musiała na pewno sobie go sprawić. Z resztą w tej drogerii internetowej można znaleźć całe mnóstwo różnego rodzaju produktów, nie tylko kosmetyków do makijażu, ale także pielęgnacyjnych.
jeśli chodzi o puder mineralny to polecam sobie pooglądać na stronce , używałam sporo pudrów, ale żaden nie był tak skuteczny (moją ogromną zmorą było błyszczenie strefy T) poza tym większość kosmetyków mnie uczula, a ten nie.
Komentarz