To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Samochód w Krakowie wynajmowałem wiosną tego roku. Skorzystałem z wypożyczalni na Dworcu Głównym w Krakowie rent a car
Była to dobra decyzja. Zarezerwowalem samochód przez internet, podstawili mi go tam gdzie chciałem. NIedrogo, auto nowe z pełnym bakiem paliwa. Wynajem i zwrot bez problemu, szybko oddali kasę z depozytu. Przy oddawaniu samochodu nie było również żmudnego sprawdzania auta, ale wszystko było bardzo sprawne.
Taka opcja wynajmu auta to super sprawa, jeszcze za moich czasów to było nie do pomyślenia Najczęściej w jakich celach wynajmujecie wlasnie w ten sposob samochody? Pewnie służbowych albo na wycieczki nie. Ja planuje wlasnie wyjechać do Poznania i skorzystać z firmy . Widziałem, że mają ciekawy wybór samochodów w bardzo dobrych cenach.
Komentarz