To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Na urodziny mojej mamie kupiłam szybkowar . Wiedziałam, że to było jej marzenie, a sama jakoś nie mogła zdecydować się na zakup. Także postanowiłam jej w tym dopomóc
Albo oryginalnego albo praktycznego, zalezy jaka macie mame, ale to juz wy powinniscie wiedziec najlepiej Ja mojej kupilam bardzo fajne , lubi kawy, wiec i to z pewnoscia jej zasmakuja.
Moim zdaniem krem to wcale nie taki dobry wybór, bo widać, że szukasz trochę po omacku. Lepiej wybrać bezpieczniejszy i bardziej uniwersalny kosmetyk, np. tusz do rzęs. Ja używam tego: i mogę go polecić. Efekt na oku jest wręcz spektakularny, jeden z najlepszych tuszy, jakich używałam.
Według mnie dla waszej mamy dużo lepszym prezentem byłyby takowe kursy które znacznie rozwiną ich umiejętności - rewelacyjnej jakości kursy i szkolenia z najwyższego topu !
A może jakieś dobre wino ? Takie naprawdę z lepszej półki. Tylko faktem jest, że to trochę drogie rzeczy, ale zawsze możesz najpierw zajrzeć do Pana Sowy , a później zabrać się za wybór prezentu dla kochanej rodzicielki
Komentarz