Ze 2 razy podchodziłam do soczewek (każda próba trwała kilka dni), jednak za każdym razem juz po godzinie albo i mniej widok miałam zamglony, soczewka gryzła. Jakie Wy nosicie, czy długo sie przyzwyczajałyscie, jak dobrać moc? Ma być taka sama jak w okularach czy inna, z racji różnicy w odległości od oka? Będę wdzięczna za rady, bo noszenie okularów bywa męczące.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
soczewki
Zwiń
X
-
Ja właśnie zastanawiam się jakie soczewki najlepiej wybrać. Czy zwyczajne wymienialne po 2 tygodniach czy może lepszym pomysłem będzie kupić soczewki miesięczne - ? Co wy o tym sądzicie? Może będziecie w stanie mi coś doradzić w tym temacie? Jeśli tak to będę wam bardzo wdzięczny.
Komentarz
-
Mój dziadek bardzo nie lubi okularów, a o soczewkach to już nawet nie wspomnę... Okazało się, że do czytania korzysta z lupy Nawet nie wiedziałam, że dalej można je kupić, dopiero dzisiaj szukam nowej, bo w tej poprzedniej porysowało się szkło. Podrzucę przy okazji link:
Zawsze to jakieś rozwiązanie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Polizof Zobacz postaZe 2 razy podchodziłam do soczewek (każda próba trwała kilka dni), jednak za każdym razem juz po godzinie albo i mniej widok miałam zamglony, soczewka gryzła. Jakie Wy nosicie, czy długo sie przyzwyczajałyscie, jak dobrać moc? Ma być taka sama jak w okularach czy inna, z racji różnicy w odległości od oka? Będę wdzięczna za rady, bo noszenie okularów bywa męczące.
Komentarz
-
trzeba właśnie wybierać takie, które nie wysuszają oczu, oraz nie drażnią was podczas codziennego noszenia. Może nie traficie od razu, ale jak coś się dzieje to zmieńcie soczewki. Zobaczcie sobie tu też usługi proponowane przez firmę W tym miejscu znajdziecie klinikę gdzie leczą zespół suchego oka, stożek rogówki, zaćme, ale i także profesjonalnie dobierają soczewki kontaktowe.
Komentarz
Komentarz