Może coś z innej beczki. Czy Waszym zdaniem outsourcing kadr jest dobrym rozwiązaniem? Zastanawiam się nad ofertą z tej strony . Niestety nie chcę brać księgowej i kadrowej na etat, bo już stosowaliśmy takie rozwiązanie i się nie do końca sprawdziło.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Outsourcing kadr
Zwiń
X
-
Moim zdaniem naprawdę warto zdecydować się na outsourcing. Dzięki niemu mamy szansę pozyskać świetnych specjalistów bez konieczności zatrudniania ich w naszej firmie. Mi udało się podjąć współprace z tego zakresu dzięki firmie Itmagination, na którą trafiłem przez facebooka - jeśli szukacie kogoś z branży i chcecie mieć pewność, że to będzie odpowiedni wybór to uważam, że na ich usługi koniecznie trzeba zwrócić uwagę Ja jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję, że nadal współpraca będzie nam się dobrze układać
Komentarz
-
Jeżeli chodzi o outsourcing to według mnie jest to świetne rozwiązanie i zgadzam się w tej kwestii z moim przedmówcą. Ja akurat potrzebowałam zaufanej firmy, której specjalnością jest obsługa informatyczna firm w Warszawie. Priorytetem był outsourcing IT. Wybór padł na firmę informatyczną RavNet - jestem bardzo zadowolona z ich usług. Ich siedzibę znajdziecie pod adresem: ul. Modlińska 175A 03-186 Warszawa. Koniecznie sprawdzajcie sobie ofertę tej firmy!
Komentarz
Komentarz