Jaka woda źródlana jest Waszym zdaniem najlepsza najlepsza? Chodzi mi o dystrybutory takie, jak ten: . Dajcie proszę znać jak się to sprawdza w Waszych poradniach stomatologicznych
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
woda w dystrybutorach
Zwiń
X
-
Ja to się cieszę, że moja woda mineralna Piwniczanka () jest dostępna też w małych szklanych butelkach. Mam smak wydelikacony i niestety wyczuwam kiedy plastyk przejdzie do wody. Szczególnie wyczuwalne jest to na upałach gdy taka butelka nagrzeje się na słońcu, zaraz woda zmienia smak. A szkoda, bo Piwniczanka ma naprawdę wyjątkowy smak, do tego cenne minerały i nie można tego bagatelizować. Poza tym picie płynów z plastyków jest bardzo niezdrowe.
Komentarz
-
U nas korzystamy z usług firmy i jesteśmy zadowoleni. Mają różne wersje dystrybutorów, aktualnie mamy taki, w którym trzeba wymieniać butle z wodą, ale rozważamy wymianę na dystrybutor filrtujacy, który podłącza się bezposrednio do sieci wodociągowej. Wydaje mi się, że jest to wygodniejsze rozwiązanie, w dodatku w takim dystrybutorze są trzy wersje wody: zimna niegazowana lub gazowana i gorąca.
Komentarz
Komentarz