Osobiście polecam i wymieniam w porównuję i mają zawsze najlepsze kursy. Do tego ostatnio pieniądze z wymiany miałem po 4 minutach. Wymieniam już ponad rok.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kantor Internetowy - gdzie wymienić walutę ?
Zwiń
X
-
Waluteo znacie? Najniższe kursy jakie widziałem - i tam wymieniamy walutę, na dobrych warunkach, spread śmiesznie niski. Na mieście to zazwyczaj kilkanaście groszy, przynajmniej u mnie. Tutaj mam 1 grosz, czyli śmiesznie mało. A jeśli porównacie cenę waluty, to nawet dla średnich kwot suma oszczędności jest naprawdę wysoka.
Komentarz
-
Też sie swego czasu zastanawiałem, czy to jest bezpieczne. Zanim zacząłem korzystać, przeczytałem wpis i jakoś mnie to wszystko uspokoiło. Wielu moich znajomych korzysta z kantorów internetowych i nigdy nie zdarzyło się jeszcze nic, co mogłoby zaniepokoić. Także myslę, że nie ma się czego obawiać.
Komentarz
-
re
Ale czemu zawsze internetowo? Też tak myślałem, ale w ostatnie wakacje jechałem do Niemiec, to rodziny. Tankowałem w Zgorzelcu, wszedłem tam do małego kantoru. I co wyszło? W tym małym kantorze mieli półgroszowy spread i niższą ceną waluty niż płaciłem online. To się nazywa Kantory Plus - widziałem te same budynki w kilku miejscach przy A4. Warto weryfikować kursy...
Komentarz
-
Ja to niestety nie bardzo mam za co kupować te wszystkie waluty... Dlatego dla mnie znacznie lepszą opcją jest korzystanie z takiego dobrodziejstwa jak . Jeśli ktoś z was jeszcze z tego nie korzystał to gorąco was zachęcam, to się naprawde opłaca !!
Komentarz
Komentarz