Jak się nie ma żadnego zaplecza, życzliwych znajomych czy rodziny za granicą, to zostaje tylko opcja korzystania z usług agencji. Pośrednictwo pracy to dzisiaj bardzo popularny sposób na poszukiwanie pracy, nie tylko za granicą. Ja mam pewne doświadczenie we współpracy z agencjami pracy w Holandii Też korzystałam z usług takich agencji w Anglii i w Polsce. Nigdy się nie nacięłam i mogę stwierdzić, że to wygodna opcja.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Praca
Zwiń
X
-
Każda praca jest inna. Ale wiecie, praca jest zawsze wartością dodaną, na pewno warto sobie pracować
Ja na przykład za małolata miałem marzenie, żeby kiedyś otworzyć warsztat maszyn rolniczych, no i dzisiaj właśnie tym się zajmuje ! Do tego ściągamy części do maszyn tylko ze strony , więc klienci mają pewność, że jesteśmy rzetelnymi fachowcami
Komentarz
-
Zgadzam się, że własna firma to najlepsze rozwiązanie. Niektórzy boją się spraw związanych z prowadzeniem księgowości i rozliczeń, ale jest na to sposób. Ja nawiązałam współpracę z dobrym biurem rachunkowym Gama i sprawy księgowe nie są już w ogóle moim zmartwieniem. Wszystko, co muszę robić, to dostarczyć dokumenty do biura.
Komentarz
-
Widzę, że sporo tutaj różnych porad. Ja też obecnie szukam pracy z granicą. Postanowiłam w tym celu przejrzeć różne strony internetowe. Mój szwagier polecił mi zerknąć tutaj: Mają oni naprawdę spory wybór ofert. Mam nadzieję, że znajdę coś w najbliższym czasie, bo zwyczajnie potrzebuję oszczędzić sobie troszkę pieniędzy.
Komentarz
Komentarz