super kryptoreklama
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odżywianie
Zwiń
X
-
Pod Wrocławiem jest klinika Integrative Medical Center, której założeniem jest całościowe leczenie człowieka, a nie tylko pewna jego część. Bardzo duży nacisk kładzie się tam nie tylko na zdrowe ciało ale także na spokój ducha i na zdrową żywność. Jest tam m.in. restauracja z ciekawymi daniami, deserami oraz napojami oparta na kuchni wegetariańskiej i bezglutenowej. Można nawet zamówić tam coś na wynos. Zobaczcie sobie ich menu - .
Komentarz
-
Witam . Chciałbym polecić wam świetny sklep gdzie znajdziecie zestawy suplementów diety , a także zdrową żywność . Naprawdę warto skorzystać z ich oferty gdyż wszystko można zamówić przez internet , a przy zakupach za kwotę wyższą niż 250 zł otrzymacie darmową dostawę . Sam korzystam z ich pomocy od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolony .
Komentarz
-
Przy dobrej diecie warto też pomyśleć nad zadbaniem o gospodarkę glukozową, bo przez dietę często zapominamy o podstawowych składnikach odżywczych, a jednak są one nie mniej ważne od odpowiedniej wagi. Wiecie może ? Bo szukałem już w kilku miejscach i nigdzie nie mogę znaleźć. Czy jst szansa na znalezienie jakiejś apteki albo sklepu ze zdrową żywnością czy raczej pozostaje zamówienie przez internet?
Komentarz
Komentarz