Salon u mnie w mieszkaniu spełnia także funkcję sypialni mojej i żony, dlatego nie szukaliśmy typowej kanapy, a raczej tapczanu, w którym będziemy mogli schować też pościel. Udało nam się znaleźć w sklepie dokładnie to czego szukaliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego zakupu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
nowoczesny salon
Zwiń
X
-
W nowoczesnym salonie na pewno nie może zabraknąć odpowiedniego oświetlenia. Dlatego też na pewno warto odwiedzić Strefę Porad Iluve, gdzie to możemy dowiedzieć się m.in. będzie najlepszym wyborem, a także jakie elementy oświetleniowe szczególnie dobrze sprawdzą się w innych pomieszczeniach. Zdecydowanie będzie to bardzo pouczająca lektura.
Komentarz
-
Jeżeli stawiamy na nowoczesność w wystroju naszego salonu to powiem Wam, że świetną opcją jest postawienie nacisku na dodatki. Dzięki nim możemy nadać oryginalnego charakteru całemu wnętrzu. Ze swojej strony mogę polecić Wam sklep z wyjątkowymi plakatami, mowa tutaj o firmie Posterilla. Ja zamówiłam u nich niedawno plakat do mojego salonu i wszyscy znajomi się zachwycali! Jeśli macie ochotę to tutaj: znajdziecie ich dokładną ofertę
Komentarz
Komentarz