Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Meble do salonu fryzjerskiego
Zwiń
X
-
Rozwiązania do salonów - [url]https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/[/url] Stawiajcie na jakość. Tylko ona ma sens. Byle czym nie zdobędziecie rynku!
-
Pytanie, czy na pewno macie odpowiednie umiejętności ku temu, by samodzielnie zaaranżować Wasze salon? Jeśli nie jesteście co do tego przekonani, to powinniście pomyśleć o skorzystaniu ze wsparcia takich firm jak Naos Wnętrza. Myślę, że może być to dla Was ogromnym ułatwieniem, przekonajcie się o tym smai.
Zostaw komentarz:
-
Teraz bardzo modne stało się dbanie przez facetów o swoje brody. Mysleliscie zeby rozszerzyć swoją działalność fryzjerską i wdrożyć usługi barberskie u siebie? Moze to będzie strzał w 10. Możecie zaopatrzyć się w niezbędne produkty w sklepie jest tam wszystko co potrzebne do dbania o brody i włosy facetów
Zostaw komentarz:
-
W salonie fryzjerskim na pewno musicie utrzymać odpowiednią higiene. Przeciez dotykacie co chwile włosów i skóry głowy waszych klientek. Może warto dlatego postawić na ciekawe rozwiązanie od firmy . Są to kosze bezdotykowe, otwierają się same, za pomocą czujników więc gwarantują pełną higiene przy wyrzucaniu śmieci
Zostaw komentarz:
-
Super, dzięki wielkie za wszystkie porady
Z całą pewnością mi się przydadzą
Zostaw komentarz:
-
Meble - lady i mebel biurowe możesz zamówić w , natomiast meble fryzjerskie najlepiej w hurtowni fryzjerskiej. Dzięki temu sporo zaoszczędzisz.
Zostaw komentarz:
-
Odpowiednie wyposażenie salonu to podstawa więc warto wybrać dobrze!
Zostaw komentarz:
-
Również jestem zdania, że w internecie można znaleźć dużo ciekawych rozwiązań.
Zostaw komentarz:
-
Byle były przytulne i kreowały fajną przyjacielską atmosferę. U fryzjera człowiek chce się czuć jak w domu a nie w centrum handlowym :P.
Zostaw komentarz:
-
Ja akurat ostatnio przeprowadzałam małe odświeżenie wystroju w moim salonie, wiele inspiracji znalazłam w internecie oczywiście, ale nie zawsze przekładało się to na dostępność w sklepach i hurtowniach. Ale polecam przejrzeć sobie: . Wiele z tych propozycji znalazłam na stronach polskich hurtowni fryzjerskich
Zostaw komentarz:
-
tak w temacie salonu fryzjerskiego, czy ktoś z was ma może fototapety w salonie? Ja myślałam, by umieścić na jednej ścianie takie spokojne kwiaty białe tulipany, każda kobieta je lubi, uważam że były by świetną aranżacją w salonie, jak myślicie?
Zostaw komentarz:
-
Możesz poszukać w sklepch internetowych. Warto tez kupić do salonu żeby mieć gdzie trzymać komsmetyki do włosów które klientki moga u was kupić
Zostaw komentarz:
-
Najlepiej poszukać w jakich hurtowniach fryzjerskich, tam nie powinno tego brakować.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: