To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Też na wakacje nie jeżdże nad polskie morze, bardziej na weeken, czasem 4 dni i to wszystko. Przeważnie wynajmujemy ze znajomymi busa od i ruszamy się odprężyć i nawdychać jodu. Z kolei na wakacje preferuje cieplejsze miejsca - Włochy, Chorwacja, Hiszpania, a w tym roku planujemy podbić Portugalię.
Myśleliście może o jakimś bardziej "rajskim" kierunku? Bo ja non stop myśle. Już mam nawet konkrete miejsce - Teneryfę. Poogladajcie sobie zdjęcia w necie, jest tam przepięknie. Poczytajcie sobie o niej na blogu
A jak z reguły wygląda Wasz wakacyjny budżet ? Odkładacie na wakacje cały rok czy może korzystacie z pożyczek ? Pytam w kontekście wyników wakacyjnego Barometru Ferratum . Co sądzicie o tych wynikach ? Jak to wygląda w Waszych rodzinach ?
Moim zdaniem wypad nad morze jest bardzo dobrym pomysłem! Mi się właśnie coś takiego marzy - szczególnie kamperem Znalazłam tutaj i zastanawiam się właśnie czy warto z tego skorzystać
Super wypad tylko trochę niepewny. Wiadomo jak to nad Polskim morzem Ja za to jednak nastawiam się na atrakcje samej jazdy Od kiedy kupiliśmy motocykl to każde wakacje wygladaja o wiele lepiej. Musimy jeszcze odwiedzic serwis i mozemy ruszac w droge
Komentarz