Nowy rok to i zmiany planuje nieco unowocześnić swoje biuro i chciałabym zmienić nieco rzeczy w nim. Co polecacie kupić ze strony ? Zastanawiam się nad jakimś sprzętem który będzie wielofunkcyjny, bo nie chcę miejsca zabierać, a swoje poprzednie sprzęty po prostu bym sprzedała :P
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co jest ważne w wyposażeniu biura?
Zwiń
X
-
Wszystko zależy od twoich potrzeb, tego ile osób będzie pracować w biurze i dostępnej przestrzeni. Kuzyn zlecał przygotowanie projektu przez profesjonalistów, by całe biuro było funkcjonalne i ładne. Wydanie majątku na niepotrzebne sprzęty to za mało. Musisz przemyśleć co sprawdzi się u ciebie. Dobry ekspres do kawy zawsze się przyda
Komentarz
-
W moim odczuciu w każdym biurze trzeba zadbać koniecznie o dobór oświetlenia. Możesz zajrzeć na stronę: lampa biurkowa, którą tam znalazłam jest dla mnie absolutnie niezastąpiona! Mogę pracować do późnego wieczora i oczy nie bolą mnie już od złego światła. To zdecydowanie inwestycja godna uwagi.
Komentarz
-
Na pewno absolutnym must have w każdym biurze są porządne pieczątki! W końcu bez tego ciężko będzie wystawiać dokumenty. Ja zamawiałam pieczątki kraków na i myślę, że był to strzał w dziesiątkę. Pieczątki były tanie a są naprawdę dobrej jakości Wybrałam darmowy szablon i zaprojektowałam i zamówiłam swoje pieczątki w jakieś... 4 minuty
Komentarz
Komentarz