Hej, niestety życie zmusiło mnie do . Macie jeszcze jakieś - poza tymi tutaj - wskazówki?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przeprowadzka do mieszkania
Zwiń
X
-
Piszesz, że życie was zmusiło. Wnioskuję więc, że nie jesteś z tego faktu zadowolona. U mnie było całkowicie odwrotnie. Miałam dość dużego zatłoczonego miasta. Chciałam się przeprowadzić do mniejszego miasteczka albo nawet na wieś. Długo zastanawiałam się jak to rozegrać, aż w internecie natrafiłam na To było rozwiązanie idealne dla mnie. Z oszczędności kupiłam działkę, a ze sprzedaży mieszkania w mieście domek holenderski. Mieszkam juz w nim rok i nie żałuję swojej przeprowadzki. Jestem tam gdzie zawsze chciałam być bez zbędnego zadłużenia w bankach na całe życie.
-
Czasami nie warto bawić się w ogóle w przeprowadzki i o wiele lepiej po prostu pokupować sobie nowe rzeczy. Ja tak zrobiłem na przykład z łóżkiem do sypialni. Jak się orientowałem to cena przewozu była bardzo wysoka, więc stwierdziłem że lepiej zamówić nowe na . Co prawda było to droższe rozwiązanie, ale przynajmniej mam teraz nowe, wygodne łóżko.
Komentarz
Komentarz