Też podobają mi się takie meble. Ale trzeba mieć smykałkę do tego typu robót.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Meble do ogrodu
Zwiń
X
-
Mam do Was takie małe pytanko, bo planuje otworzyć małą kawiarnie w moim mieście wraz z ogrodem, gdzie w lecie będzie można sobie usiąść, jednak mam problem z wyposażeniem wnętrza, na razie znalazłem firmę , jednak chce mieć coś sprawdzonego i pewnego, kojarzycie ich może ? Chętnie wysłucham jakiś sprawdzonych opinii w ich temacie, z góry dziękuję za komentarze
Komentarz
-
Jeżeli macie gust i trochę wyobraźni to możecie stworzyć świetną aranżacje swojego ogrodu. Musicie też znależć odpowiedni sklep z meblami ogrodowymi. Ja dużo rzeczy do mojego ogrodu i nie tylko jeżeli chodzi o meble znalazłam na stronie Są tam też sadzonki, nasiona i wiele narzędzi ogrodniczych
Komentarz
-
Meble już mam od dawna, ale teraz planuję zakup namiotu ogrodowego, bo takie siedzenie na słońcu słabo czasem wygląda, zwłaszcza jak się chce poimprezować. Altanka to za duży koszt, ale to jest coś optymalnego. Nawet przy niewielkim deszczu jak jest ciepło to można posiedzieć i nie trzeba się chować od razu do domu.
Komentarz
-
Tak czy inaczej jak widać w ogrodzie nie obejdzie się bez wyposażenia U nas w zeszłym roku troche poszlismy ekonomicznie w meble drewniane i pletowe robione przez nas, bo po przeprowadzce do domu zabrakło kasy na ogórd. Tak czy inaczej wyszło całkiem nieźle i właściwie jak sie okazalo to dosyc wygodne rozwiązanie bo meble sa dokladnie takie jak chceislimy Przetrwały tamten sezon, a teraz tylko troche je ponownie zabezpieczelismy impregnatem do ochrony drewna luxdecor zeby przetrwaly i ten, bo słońce juz w maju dawało nieźle popalic.
Komentarz
Komentarz