Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla rowerzysty
Zwiń
X
-
Dla mojego znajomego ostatnio wybrałem bardzo dobry prezent wprost z strony internetowej . Na tej stronie naprawdę jest bardzo dużo na temat alkoholi.Tak ja uważam bardzo prywatnie.
-
U mnie w domu zawsze dobre ciasto idealnie sprawdza się jako prezent Robie je na przerózne okazje, a w moim menu są nawet takie łatwiejsze ciasta bez pieczenia. Zobaczcie na co możecie zrobić jeżeli chodzi o takie "wypieki"
Zostaw komentarz:
-
Chciałbym się do Was zwrócić z pewną myślą. Zbliża się u mnie parę okazji prezentowych. Mam znaczne kłopoty z wyborem jakichś przetestowanych upominków. Czy Waszym zdaniem będzie właściwą możliwością? Macie w tym przedmiocie jakieś opinię.
Zostaw komentarz:
-
Można też pomyśleć o czymś zupełnie innym, ale nawiązującym do pasji. Na przykład o koszulce z jakimś rowerowym nadrukiem czy też pościeli pod kolor rowerowej ramy Co do tej dugiej opcji, zerknijcie na , ciekawe propozycje tam mają
Zostaw komentarz:
-
Najlepszym pomysłem będzie chyba jakiś odlotowy strój kolarski, może do tego jeszcze jakiś dzwoneczek ?
Zostaw komentarz:
-
Oj pomysłów jest wiele: koszulka, spodenki, fajna chusta.
Jesli stać Cię na droższe prezenty to mogą być buty SPD
Zostaw komentarz:
-
A może kask rowerowy? Ostatnio w kaskach jeździ też coraz więcej dorosłych. Zobacz na tej stronie jak odpowiednio dobrać kask.
Zostaw komentarz:
-
Ja widziałam w internecie artykuł o tym do niego. Może Was coś zainspiruje i uda się znaleźć coś interesującego. My ze znajomymi ostatnio kupiliśmy koledze kolarzowi pulsometr. Bardzo się ucieszył.
Zostaw komentarz:
-
W sumie całkiem dobra myśl. Ja sama sobie dokupowałam taki kosz.
Zostaw komentarz:
-
Warto kupić mu koszyk rowerowy, taki, który można założyć z przodu na kierownicy. Na pewno mu się przyda na dłuższą przejażdżkę.
Zostaw komentarz:
-
koszulka
Masz dość sporo możliwości, ja proponuje najprostszą. Kup bratu To bardzo przydatna rzecz dla początkującego rowerzysty, dzięki koszulce będzie się mu wygodnie jeździło. Koszulka gwarantuje suchość w ciepłe dni, natomiast komfort cieplny w momencie kiedy są niskie temperatury.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: