Istotnie, dobór stroju zależy od okazji oraz miejsca w które zamierzamy się udać. Do stringów na pewno będą pasować , ale to wg Twojego uznania czy chcesz wyglądać atrakcyjnie dla mężczyzn.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Stringi czy zwykłe?
Zwiń
X
-
No mają mają, ale w sumie to wszystko dla nas lub może większość. W każdym razie wracając do tematu bielizny to ostatnio postanowiłem zrobić swojej partnerce mały prezent i zakupiłem biustonosz samonośny ze strony , powiem Wam, że nigdy wcześniej nie widziałem swojej dziewczyny tak szczęśliwej. Skusił mnie do tego opis biustonosza, z którego wynikało, że można mieć biust pod pełną kontrolą i rzeczywiście pytając Natalii tak jest ! Wydaje mi się, że to rozwiązanie jest naprawdę godne polecenia ! Szczególnie w sezonie na sukienki
Komentarz
-
Wszystko zależy od okazji Na pewno na randke lepiej nie ubierać zwykłych, dużych majtek, nigdy nie wiadomo jak to się może skończyć:P Stringi będą bezpieczniejszą opcją. A kto wiem, może i stroje erotyczne od będą przydatne przy takiej okazji Ja w swojej szafie chowam dwa komplety na takie szczególne okazje
Komentarz
Komentarz