Chciałabym Wam polecic pewna strone, , na ktora sie natknelam szukajac porad odnosnie wlosow. Jest ona poswiecona kobietom, ich problemom i zyciu codziennemu. Znajdziecie na niej mnostwo porad odnosnie kosmetykow, zdrowego i ekologicznego zywienia, sportu oraz wiele wiecej.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Twoje Ciało
Zwiń
X
-
Twoje Ciało
Chciałabym Wam polecic pewna strone, , na ktora sie natknelam szukajac porad odnosnie wlosow. Jest ona poswiecona kobietom, ich problemom i zyciu codziennemu. Znajdziecie na niej mnostwo porad odnosnie kosmetykow, zdrowego i ekologicznego zywienia, sportu oraz wiele wiecej.Tagi: Brak
-
Tego jest teraz w internecie, że się odechciewa.
Ostatnio edytowany przez Anastazja43; 18.05.2018, 11:43.
-
ja mam inne problemy z ciałem niestety... mam straszne zmiany skórne przy łuszczycy i najbardziej relaksującą dla mnie rzeczą jest to, kiedy posmaruję się moim ukochanym balsamem do ciała cetaphil md dermoprotektor, on ładnie koi,nie swedzi mnie skóra i moje ciało jest jedwabiście gładkie.
Komentarz
-
Te dolegliwości, o których piszesz mogą świadczyć o nietolerancji pokarmowej. Nikt nigdy nie zasugerował Tobie badań w tym kierunku? Balsam tylko łagodzi objawy, a nie leczy. Warto poszukać przyczyny takich zmian skórnych. Wejdź na stronę i dowiedz się więcej o testach diagnozujących nietolerancje pokarmowe.
Komentarz
-
Moja żona niedawno odkryła kosmetyki na Allegro- . Mają tam bardzo duży wybór. Ona testuje teraz żele na bazie aloesu i jest zachwycona. Stosuje je do ciała i do włosów. Biologicznie aktywne składniki zawarte w żelu wnikają głęboko w strukturę skóry, przywracając jej jędrność i odpowiednie nawilżenie na długi czas.I muszę przyznać, że wygląda pięknie. A ciągle narzekała na to, że ma suchą skórę.
Komentarz
Komentarz