Podobają mi się też baleriny Ale ja jednak wolę takie sportowe buty, np. jakieś trampki. Są dla mnie wygodniejsze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Buty
Zwiń
X
-
Ponad trzy lata temu kupiłem dwie pary butów, na dzień dzisiejszy jedna para(adidas) jest w stanie dobrym, druga (reebok) w stanie bardzo dobrym przy dosyć intensywnym użytkowaniu. Ceny były takie same jak w innych sklepach, ale czasem trafiały się promocje, gdzie za 50% ceny można było kupić buty. Zaznaczam, że to było 3 lata temu, więc teraz różnie może byćOstatnio edytowany przez krolsniegu; 11.10.2016, 00:38.
Komentarz
-
Swego czasu mialem pewne opory przed kupowaniem rzeczy przez internet, nie wydawalo mi sie zbytnio bezpieczne. Na szczescie szybko mi przeszlo i teraz czesto korzystam z tej wygody. Ostatnio mialem trudny orzech do zgryzienia, mianowicie prezent dla mojej dziewczyny. Postanowilem kupic jej wlasnie buty, podobne do tych ktore kiedys sie jej podobaly w jakims sklepie naziemnym. Troche sie balem czy bedzie sie rozmiar zgadzal, bo czasami moze sie troche roznic, ale wszystko sie zgadzalo. Jakby kogos interesowalo to zakupilem je tutaj Nie wyobrazam sobie teraz powrotu do zwyklych zakupow, z racji zaoszczedzonych pieniedzy.
Komentarz
-
Wszystko tak naprawdę zależy od tego, jakie dokładnie obuwie cię interesuje. Jeżeli chcesz przykładowo kupić , to najlepiej uczynić to w oficjalnym sklepie Wojas, gdzie często organizowane są różne promocje. Zakup przez internet pozwala też zaoszczędzić dużo czasu.
Komentarz
Komentarz