Generlanie samo życie w centrum wielkiego miasta to nie dla mnie. Ale mieszkanie własne w wielkim mieście to spory kapitał i fajna inwestycja. Warto zastanowić się może nawet nad paroma mieszkaniami a nie jednym. Przy takich większych inwestycjach pomoże wam zarządca nieruchomości z Warszawy Pomagają oni także w załatwianiu spraw księgowych, prawnych czy też finansowych.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
mieszkanie w duzym miescie
Zwiń
X
-
Teraz też wolę mieszkać na peryferiach, ale kiedyś mieszkanie w wielkim mieście było koniecznością. Dzisiaj moje dzieci tam mieszkają. Szukam właśnie mieszkania do wynajęcia dla syna. Przeglądam oferty na Allegro- i jest ich sporo do wyboru. Nie wiem, czy dla studenta na początek lepiej wynająć pokój, czy kawalerkę?
Komentarz
-
my z żoną postawiliśmy na dom za Warszawą, mamy tam duży ogród i zawsze możemy wypocząć po pracy ostatnio szukaliśmy dobrych lampek ogrodowych, żeby móc mile spędzać każdy wieczór w ogrodzie. Tutaj znaleźliśmy piękne lampki ogrodowe - polecam
Komentarz
-
Takie mieszkanie to na pewno spore koszta, ale jak trzeba to trzeba. Zdecydowanie lepiej jest wziąć kredyt niż co miesiąc oddawać komuś pieniądze do ręki. Ja to już kupiłam mieszkanie i wyposażam je z blogiem Mają tam dużo ciekawych propozycji jeżeli chodzi głównie o dywany
Komentarz
Komentarz