- Ja również uważam, że NFZ to porazka, dlatego jeśli chodzi o trójmiasto chodzę do kliniki Seamed. obsługa i zabiegi przechodzą bezproblemowo.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gabinet stomatologiczny
Zwiń
X
-
a ja mogę dać Wam namiar na super klinikę w Redzie - Verde Clinic. Robiłam tu już 2 razy leczenie kanałowe u doktor Matuszewskiej - skutecznie, bez bólu. Zamierzam się także zapisać do doktor Kołackiej na zabieg związany z medycyną estetyczną ( chcę powiększyć usta). Super, ze w naszym mieście powstało tak prestiżowe miejsce ( zaznaczę od razu, ze ceny mają bardzo rozsądne).
Komentarz
-
Osobiście chodzę do [url]http://www.litynscy.pl/[/url] Warto podzielić się swoim pozytywnym doświadczeniem z leczenia stomatologicznego. Szukanie dobrego stomatologa może być trudne i czasochłonne. Osobiście przeszłam przez kilka wizyt u różnych specjalistów, zanim trafiłam do Lityńscy Stomatologia. To właśnie tam wreszcie otrzymałam pomoc, której potrzebowałam.
Komentarz
-
Jak jesteś z krakowa bądź okolic to koniecznie zaglądnij do scandinavian clinic i umów się na wizytę do dr Balczyńskiego - jestem pewien, że tak jak ja, nigdy więcej już nie bedzies szukał innego dentysty. Pan doktor jest najlepszy. Polecam bardzo .
Komentarz
-
Ja sporo się naszukałam zanim znalazłam dobrego stomatologa, już naprawdę miałam tka złe doświadczenia.. Jakoś tak przypadkiem trafiłam na mega dobrą klinikę w Warszawie Villa Nova przy ul. Przyczółkowej. Fajnie to tam wszystko funkcjonuje, lekarze różnej specjalizacji współpracują ze sobą, a co dwie głowy to nie jedna
Komentarz
-
W Krakowie polecam scandinavian clinic - świetnia klinika dentystyczna, w której znajdziecie wielu świetnych dentystów. Chodzimy tam całą rodziną, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja chodzę do doktora Adama Balczynskiego - dla mnie najepszy dentysta! Szczerze namawiam, bo gwarantuję, że każdy będzie baaardzo zadowolony.
Komentarz
-
A korzystać z usług ortodonty? Tutaj mozna poczytać ciekawe rzeczy na temat tej dziedziny stomatologii [url]https://neoorto.pl/ortodoncja/[/url]. Osobiście zdziwił mnie fakt, że nieleczone wady zgryzu moga prowadzić chociażby do próchnicy. Dlatego powinno się je jak najszybciej wyeliminować
Komentarz
-
Ja polecam swojego dentyste dr Adama Balczynskiego - świetny lekarz, bardzo dokładny, rzetelny, podczas wizyt u niego nikgdy nic mnie nie bolało, Pan doktor jest baardzo miły i zawsze usmiechnięty, bardzo dobry fachowiec, szczerze polecam, przyjmuje m.in w scandinavian clinic.
Komentarz
-
Leczenie na nfz to nie w przypadku dentystów. Jeśli chodzi o zeby to nie ma czasu na czekanie po kilka tygodni na termin. Polecam klinike dentystyczna scandinavian clinic, tam są szybkie terminy. Pracują tam naprawde świetni dentyści. Ja akurat chodze do dr Balczyńskiego, jestem mega zadowolony, żona też tam chodzi, ale do dr Lepszego i też bardzo sobie chwali. Dlatego polecam, naprawde warto.
Komentarz
Komentarz