Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy wiesz co na Twój temat myślą Twoi pacjenci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czy wiesz co na Twój temat myślą Twoi pacjenci?

Zapytaj ich. To nic trudnego. Nie musisz przeprowadzać ów rozmowy twarzą w twarz. Możesz zachować pełną anonimowość, wybierz i poznaj ich opinie. Nie obawiaj się krytyki. Na pewno będzie konstruktywna.

ja się nie boję tego co myślą o mnie inni ludzie, nie ważne czy to moi pacjenci czy ktokolwiek inny

Komentarz

A ja bym ten temat zostawiła profesjonalistom. Wydaje mi się, że to jest zdecydowanie najlepsze z możliwych rozwiązań...

Komentarz

Zamieszczone przez Aga Żaba
        Fajnie by było, gdyby dentyści faktycznie pytali o wrażenia i poziom zadowolenia z usługi. Do takiego specjalisty chce się wracać - stomatolodzy powinni być świetni w swoim fachu, nie da się jednak ukryć, że pracują z ludźmi
        Mnie osobiście ciekawi czy jest jakiś sens, aby zbierać taką wiedzę. Bo w końcu czy opinia pacjentów powinna interesować specjalistę? I proszę nie zrozumieć mnie źle - mam na myśli praktyka, który podchodzi do swoich pacjentów z empatią i profesjonalnym podejściem. Moim zdaniem ważną rolą lekarza jest oszczędzenie pacjentowi
        Ostatnio edytowany przez Kania Piotr; 31.08.2018, 22:48.

Komentarz

Hm, jeśli chodzi o te opinie pacjentów, to myślę, że warto mieć ogólne rozeznanie (specjalista powinien zbierać jakiś feedback, czy w ogóle się sprawdza). Wiadomo, że zdarzają się natręci i czepiacze - tymi nie ma sensu się przejmować

Komentarz

Pracuję...
          X