Witam mam problem i prosze o pomoc boli !!
. WIęc tak ogólnie mam zepsutego zęba jest to 6 tka (Lewa strona dół) którego już nieda się uratować i muszę go usunąć jestem zapisany na 1 czerwca... od 3 dni zaczoł boleć mnie ten ząb jest to straszny ból ..... i jeszcze zauwarzyłem że dziąsła po lewej stronie są czerwone i zaczeły mnie piec (palić) Czy to wynik tego zepsutego zęba czy może być to coś innego dodam że od pewnego czasu widziałem że właśnie tam po lewej stronie dziąsła są trszke zaczerwienione ale mnie nie bolało więc nie robiłem z tym nic... Ogólnie miewam nadwrażliwośći zębów i szyjek zębowych ale taki ból przydarzył mi się pierwszy raz poprostu masakra nie dość że mnie ten ząb zepsuty boli to jeszcze dziąsło po lewej stronie mnie piecze tabletki przeciwbólowe nie pomagają biore Septolete i płucze Szałwia a i smaruje jeszcze żelem stomatologicznym Sachol ale jakoś nie widze poprawy tylko przynosi ulge ale na krótko co robić ??? Co to może być mam nadzieje że to tylko zwykle zapalenie... I czy to jest spowodowane przez tego zepsutego zęba?? A jak tak to będę musial usunąć zęby po lewej stronie
??? Prosze was pomuszcie co mam robić!!!!??

Komentarz