Muj przypadek jest bardzo trudny a dentyści się smieją
Od razu mówię ze jestem hipochondrykiem i boje się mogę mieć raka
Fakty są takie
W niedziele tydzieńtemuran byłą największa do tak zwanego twego mięsa
A teraz pytania
Możecie mnie opieprzać
Od razu mówię ze jestem hipochondrykiem i boje się mogę mieć raka
Fakty są takie
- Mężczyzna 53 lata, nie ma od 1995 roku zębów na tle zapalnym alergicznym bolały
- Dla informacji mieszkam koło Wadowic
- Jestem osobą niepełnosprawnąi nie stać mnie nadrogie leczenie
- Miałem od 1994 tylko jedną proteze,dolną w ogóle nie noisłem od razu dziasła bolały itd. Górna się skończyła
- Według mojego chirurga stomatologa który usuwał mi 8 mam bardzo twarde zbite dziąsła
- W rejonie dolnej 3i 4po lewej stroniew kosci pozostałoś poplombowaniu wypełnieniunie dawała żadnych objawów chorobowych
- W rejonie górnej piatki korzeń w zatocesprawawielokrotnie przerabiana nie ruszaćbo mi się będzie źle goiło i ucierpie rok
- Mam od urodzenia alergie
W niedziele tydzieńtemuran byłą największa do tak zwanego twego mięsa
- Na jednym forumnapisali żebym niczym nie smarowałbo jak się to szybko zagoitoszybciej dostanę raka( i tu był chtba pierwszy muj bład
- Z uwagi na nerwice natręctw ciagleto dotykałem i mieliłemjęzykiem
- W czwartek byłem u mojego znajomego chirurga nic nie zauważył jużtylkopozostałość po rance i otarciu
- Dalej się goiłoi w końcu powstały bóle promieniujące do ucha migdałanie przyjemnelekko silnea tam gdziebyła ranabyłą wrażliwość
- Co ciekawe jak wypiłem ciepła herbatęból się zmiejszał
- W sobotę całą lewą stronę miałem taka cieżkąi ból promieniował nadalGlowa bylaobciążona
- W nocyz sobotyna niedzielenie wytrzymałemprzepłaukałem ustadokładnie umyłem recei delikatnie to rozdrapałem
- Na tej rance powstałnie wiem jak to nazwaćstrupcoś ostregoafta nie wiem
- Od razu uczułęm ulgeból promieniąjący znikł
- W ustach poczułem coś goszkiego ale nie pewien jestem czy to była ropa
- Krew raczej się nie lała
- Za to się pojawił bólw rejonietej rany
- Dziasło jest wysadzone trochę boli
- W wtorekudaje się do chirurga stomatologa
A teraz pytania
- Czy przed wtorkiem można już to zacząć smarować(baikadent ,sacholczekają
- Czy to może być nowotwór ?
- Czy to może byćod tego wypełnienia
- Co mnie czeka w najgorszym wypadku
- Dodam zemój przyjaciel pan doktor Indyksławana Kraków twierdzi żetakich przypadkach trzeba smarować dwa tygodniebaikadentem lubsacholem i na pewno się przejdzie
Możecie mnie opieprzać
Komentarz