witam. mam mały problem mianowicie kilka dni temu pewien dentysta zaczął mi leczenie kanałowe zęba trzonowego. odbyłam juz dwie wizyty i zbliza sie w przyszlym tygodniu nastepna, na której ma mi założyc pląbę. I tu wlaśnie zaczyna sie mój problem, gdzyż dentysta stwierdzil ze na przeswietleniu jest wszystko dobrze.Ale nadal upiera sie że ząb moze mi peknac przy zwyklej pląbie i poczatkowo proponował mi koronke a teraz twierdzi,ze moze jednak nie koronka tylko włókno szklane. Co wy o tym myślicie czy potrzebne jest mi w zębie włókno szklane? Czy może jednak może byc zwykła pląba bo w końcu na około jest mój ząb.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem- potrzebna szybka rada
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Zosia Zobacz postawitam. mam mały problem mianowicie kilka dni temu pewien dentysta zaczął mi leczenie kanałowe zęba trzonowego. odbyłam juz dwie wizyty i zbliza sie w przyszlym tygodniu nastepna, na której ma mi założyc pląbę. I tu wlaśnie zaczyna sie mój problem, gdzyż dentysta stwierdzil ze na przeswietleniu jest wszystko dobrze.Ale nadal upiera sie że ząb moze mi peknac przy zwyklej pląbie i poczatkowo proponował mi koronke a teraz twierdzi,ze moze jednak nie koronka tylko włókno szklane. Co wy o tym myślicie czy potrzebne jest mi w zębie włókno szklane? Czy może jednak może byc zwykła pląba bo w końcu na około jest mój ząb.
Komentarz
Komentarz