Witam,mam problem,panicznie boję się dentysty i zdecydowałem żeby poddać się leczeniu zębów pod narkozą,po 3 dniach po zabiegu zaczęły boleć mnie zęby (wszystkie),co 2 dzień chodziłem do lekarza udało się wyodrębnić 2 bolące zęby,zostały rozwiercone i wsadzony został antybiotyk, jeden przestał mnie bolec a przynajmniej tak mi się wydawało bo podczas jedzenia boli mnie ten ząb i codzienne ok godziny 19 a 2 w nocy zaczyna boleć bez powodu,drugi ząb nie przestał boleć i dentystka wsadziła do niego dwutlenek wapnia czy coś takiego i mam to nosić miesiąc a potem zobaczymy. Od tygodnia zaczął mnie boleć kolejny ząb a dokładnie boli tylko przy jedzeniu i bez powodu ok godziny 19 a 2 w nocy, dentystka mówi,że dziury nie były głębokie i dziwi się czemu te zęby bolą i nie umie znaleść przyczyny,co mam robić,jaki powód bolących zębów???
Bardzo proszę o pomoc bo już mam dość uciążliwego wibrującego bólu i tak częstych wizyt w gabinecie stoatologicznych.
Bardzo proszę o pomoc bo już mam dość uciążliwego wibrującego bólu i tak częstych wizyt w gabinecie stoatologicznych.
Komentarz