Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Okropny ból po wizycie u stomatologa
Zwiń
X
-
Ja miałem parę lat temu robione plombę. A teraz podczas wizyty u ortodonty chyba nabawiłem się nowego problemu. Chciałem wyprostować swoje zęby. A mój zauważył, że wszystkie czarne plomby. Wypadałoby chyba je wymienić na te nowsze.
-
Ja spotkałem się z podobnym problemem. Byłem z wizytą u dentysty. Robioną miałem plombę. Wszystko poszło ok. Gdy byłem w połowie drogi do domu, nagle ząb zaczął mnie boleć. Miała to być wina całego plombowania. Wizytę miałem w małym mieście. Nie wiem co to jest za ma lepszych dentystów. Nie zdarzyło mi się by po wyjściu od dentysty w Łodzi bolał mnie ząb. Coś źle musiał zrobić ten prowincjonalny stomatolog.
Zostaw komentarz:
-
powiem ci ze mialem ten sam problem tylko ze pomba mi wypadla;] jakies tydzien temu,zab mnie boli zawsze tylko w nocy praktycznie i jedyna metoda na to jest np niejedzenie nic slodkiego na tej stronie ani przezuwanie niczego itd.Moja motedoa na bol jest poprostu mycie tej obolalej strony pasta do zebow i jej nieplukanie;] bedziesz czul smak mocnej miety ale bol ustapi.A druga metoda to jest nurofer oltra forte w kapsulkach;] bol mija po gora 10 min.Lub czasami poporstu przelukanie tej strony woda gazowana kilka razy ,a i jeszcze np pocwiczenie sobie np porobienie popmek lub czegos ;]
Zostaw komentarz:
-
Okropny ból po wizycie u stomatologa
Witam! Mam bardzo bolesny problem.
Ząb był zaplombowany od jakiś 2 lat, kilka dni temu zrobił się bardzo czuł na zimno i bolał, dziś poszłam do dentysty. Pani stomatolog, usunęła starą plombę, wyborowała (strasznie, przeokropnie bolało) po czym nałożyła na zęba białą papkę, która zaschnęła. Po około godzinie od wizyty ząb bardzo mnie boli, dodam, iż pani stomatolog uprzedziła, iż ząb może boleć i kazała zgłosić się za 10 dni. Co robić skoro ząb straszliwie boli ?
Tagi: Brak
Zostaw komentarz: