Moim zdaniem tylko wybielanie w salonie dentystycznym jest skuteczne
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wybielanie zebów - Soda oczyszczona.
Zwiń
X
-
Zacznijmy od tego, że właściwie każde wybielanie niszczy szkliwo. Taka prawda. Słyszałam o myciu zębów sobą z wodą utlenioną i nawet tego próbowałam. Efekt jest minimalny, zęby są wrażliwe a dziąsła potrafią być pokaleczone. Bez sensu. Ja polecam te zestawy do wybielania zębów w domu. Nie jest to jakiś szalony koszt po około 200 zł lub mniej. Wiadomo, im lepsza firma tym zapłacimy więcej. Ale to akurat wyjątkowo przydatna rzecz.
Komentarz
-
Słyszałam o tym, jednak ja bym się na taki ruch nie zdecydowała. Jednak to będzie uszkadzać płytkę nazębną, nie będzie to z pewnością najbardziej zdrowe, bezpieczne dla waszych zębów. Musicie być cierpliwi, dbać o swoje zęby, systematycznie je czyścić i może też unikać niektórych produktów spożywczych. Na pewno papierosy i kawa nie pomagają na wybielanie zębów... Sprawdźcie sobie tu też produkty Znajdziecie tu profesjonalne pasty, szczoteczki i inne rzeczy do dbania o zęby i jamę ustną.
Komentarz
-
Ja tu bym postawiła na pomoc dentystów. Jeżeli chodzi o takie rzeczy to nie ma co ryzykować, mozecie sobie sami uszkodzić płytkę nazębną. Sprawadźcie sobie też tu co proponuje firma W tym miejscu będziecie mogli liczyć na nowoczesne urządzenia dla techników stomatologicznych
Komentarz
Komentarz