Witam, chciałbym uzyskać informację na temat wstawieniu protezy na implantach górnej szczęki, mam 25 lat i poprzez zaniedbanie straciłem większość zębów lub są one popękane, zniszczone z dużymi ubytkami. Tak naprawde zdrowe są tylko dwie jedynki. Chciałbym wyrwać wszystkie zęby i ich pozostałości, oraz wstawić szczękę na implantach, jaki byly szacowany średni koszt takiej usługi, czy ktos z państwa ma jakies doswiadczenie z taką usługą ? |
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Proteza na implantach
Zwiń
X
-
Proteza na implantach
Tagi: Brak
-
W Krakowie jest świetna klinika dentystyczna Scandinavian Clinic, która specjalizuje się między innymi w implantologii oraz protetyce. Ja akurat tam robiłam implanty, trafiłam do cudownego lekarza Adama Balczyńskiego , polecam każdemu, bez obaw! W tym miesiącu są tam darmowe konsultacje implantologiczne, może warto skonsultować … Ważną rzeczą jest tez to, że jest tam możliwość implantów na raty, wszystkie formalności załatwiłam w klinice na miejscu i mam piękny uśmiech, nie zwlekaj tylko działaj!
Komentarz
-
Na pewno nie ma sensu wyliczać kosztu pojedynczych implantow bo w przypadku wszczepienia wielu implantów można liczyć na spore znizki. Z tego co wiem to wielu stomatologów oferuje również możliwość rat....
Zwykle wstawia sie kilka implantów i na nich mosty.
Najlepiej będzie po prostu skontaktować się ze stomatologiem, ktory Ci wszystko wyjaśni.
Komentarz
Komentarz