Witam, piszę z pytaniem, otóż nie mam zawiązków 9 zębów, noszę aparat ortodontyczny, miałem wstawiony już jeden implant i pytanie czy jest szansa dostać coś z nfz?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Implanty
Zwiń
X
-
Implant na NFZ? Nierealne, takie rzeczy tylko prywatnie. Ja miałam wstawiany implant w Krakowie w Centrum Cichoń. Zdecydowanie polecam to miejsce. Naczytałam się w necie o powikłaniach, bólu itd, a wszystko poszło super. Centrum jest naprawdę profesjonalne.
-
Jak implanty to tylko u dr Adama Balczyńskiego, pełen profesjonalizm, zna się gość na rzeczy! Bardzo polecam. A o kase się nie martw, bo ja robiłam u niego w Scandinavian clinic, i tam jest opcja wzięcia na raty, wszystko na miejscu załatwiłam w sekretariacie. Także naprawde, polecam!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cebula Zobacz postaImplant na NFZ? Nierealne, takie rzeczy tylko prywatnie. Ja miałam wstawiany implant w Krakowie w Centrum Cichoń. Zdecydowanie polecam to miejsce. Naczytałam się w necie o powikłaniach, bólu itd, a wszystko poszło super. Centrum jest naprawdę profesjonalne.
Komentarz
Komentarz