Hej. Trzy miesiące temu przeprowadziłam się do Krakowa. I musze znaleźć sobie gabinet stomatologiczny tutaj. Chętnie poczytam jakie gabinety polecacie. Zależy mi na jak najlepiej wyposażonym. Żeby na miejscu można było robić różne badania i żeby dentyści wiedzieli co robią.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dentysta Kraków
Zwiń
X
-
Dentysta godny polecenia to dla mnie Anna Król. Ja korzystam z jej usług od dawna i bardzo sobie chwalę. Bardzo przyjemna atmosfera. Profesjonalna obsługa i leczenie. Mi z jednym dość problematycznym zębem Pani doktor bardzo pomogła. I nie powraca już ból. Tutaj masz wszelkie dane adresowe i kontaktowe jak coś: stomatologiakrakowczyzyny.pl/pl.kontakt.html
-
It is an elegantly composed and elegantly composed article. He has all that you can ask and I might want to offer my thanks for giving me this gold data in this article. I have an uplifting news about administration you can get this administration and increment your business deals and make SMS crusade and advance your business
Komentarz
-
Ja mogę na pewno polecić to centrum przy placu Szczepańskim, świetnie wyposażone, wszystkie zdjęcia na miejscu, przemile panie w recepcji a denstyści naprawdę znaja sie na rzeczy, przynajmniej ci na których do tej pory trafilam Scandinavian Clinic sie nazywa
Komentarz
-
Hejka,
a jakby ktos z Was potrzebowal namiary na dentysta-chirurga - to moge polecic dr Beatę Świątkowską, ktora ma swoj gabinet na krakowskim Podgórzu. informacji mozna znalezc na jej stronie internetowej. To profesjonalistka, ale i zarazem bardzo mila osoba - zawsze chetnie porozmawia oraz objasni co akurat robi.
Komentarz
-
Zamieszczone przez angela281 Zobacz postaa znacie jakiś w miarę tanich dentystów, którzy jednak nie popsują mi moich zębów?
Komentarz
Komentarz