Witam mam problem z bólem zęba z którym byłam u dentysty w piątek czyli 4 dni temu. Poszłam z zamiarem usunięcia zęba dentysta bez zrobienia zdjęcia zaproponował odbudowę zęba gdyż był ulamany i powiedział że zobaczy w trakcie robienia czy uda sie bez kanałowego leczenia czy z kanalowym Po skończonym leczeniu powiedział że ten ząb będzie mnie bolał ze doszedł do miazgi i że jeżeli do wtorku mi nie przejdzie ból to mam przyjść na leczenie kanałowe Skasował za wizytę 350 zł i dzisiaj ząb niestety cały czas boli i po zadzwonieniu powiedzieli mi że trzeba kanałowo i koszt od 600 do 1000 po moim upomnieniu czy nie powinna być to reklamacja powiedzieli że opuszcza 150zl i tutaj moje pytanie czy usługa była wykonana prawidłowo i czy nie powinna być zwrócona całą kwota skoro ząb po zrobieniu boli
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z dentysta
Zwiń
X
-
O kurka wodna, to faktycznie sytuacja jest nieciekawa... Moim skromnym zdaniem nie powinieneś tracić więcej czasu i pieniędzy, po prostu wejdź sobie na stronę i zapisz się do nich na wizytę bezpośrednio. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest na to za późno żeby uratować Twoje uzębienie...Ostatnio edytowany przez ptyś; 25.09.2019, 16:01.
Komentarz
-
Moim zdaniem w przypadku wyboru odpowiedniego stomatologa należy się kierować pozytywnymi opiniami żeby nie trafić właśnie na kogoś niekompetentnego. Ja przykładowo korzystam z usług tylko, tej jednej kliniki. Na stronie: znajdziecie ich szczegółową ofertę. Z każdym problemem jaki miałam z zębami poradzili sobie bardzo dobrze. W każdym przypadku udzielili mi konkretnych porad i kompleksowo się mną zajęli.
Komentarz
-
Ciężka sprawa, rzeczywiscie może tu powinno uwzględnić się reklamacje. Błędy lekarskie się zdarzają niestety nawet najlepszym. Jednak można je zminimalizować wybierając odpowiednie gabinety stomatologiczne. Jeżeli o te chodzi to zajrzyjcie sobie na stronkę W tym miejscu znajdziecie kompleksową pomoc dentystyczną, wykonywanie implantów, aparatów na zeby, leczenie endodontyczne w Poznaniu.
Komentarz
-
Jeśli chodzi o stomatologa to taki zdecydowanie powinien mieć wiedzę, im większe doświadczenie tym lepiej, ale też ważne jest podejście do pacjenta. Generalnie stomatologia się tak rozwinęła i są tak nowoczesne metody leczenia jak czytałam na , że takiej wizyty wcale nie trzeba się bać. Dla wielu, dla których wizyta u stomatologa niekoniecznie miło się kojarzy to bardzo dobre informacje.
Komentarz
-
Sytuacja nie jest ciekawa i niestety ale w Twojej sytaucji wykonałabym leczenie kanałowe. Tylko zastanowilabym się czy chce wykonać je u dentysty do jakiego chodziłaś. Bo widzę, ze podejście lekarza raczej nie jest zbyt dobre.... Nie wiem czy chcialabym u niego kontynuować leczenie. Na pewno nie ma sobie co tego olewać bo potem można nabawic się sporych problemow oraz ząb bedzie do usunięcia.
Sprawa reklamacji u lekarza jest problematyczna. Bardzo trudno jest cokolwiek komuś udowodnić.
Komentarz
Komentarz