To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Czy znacie może jakiegoś dobrego dentystę dla dzieci w województwie śląskim? Ja właśnie szukam kogoś sprawdzonego... Niestety, ale z dziećmi nie jest łatwo pod tym kątem i szukam właśnie specjalnie sprawdzonego stomatologa, który specjalizuje się w leczeniu dzieci... W oko wpadła mi ostatnio na przykład oferta Co na ten temat myślicie? Czy będzie to warte uwagi?
Jeżdżę do Bielska do kliniki Pana doktora Kubicy. Robił mi kanałówkę i mogę z czystym sumieniem go polecić. Gabinet jest bardzo nowoczesny, wszystko wrecz sterylnie czyste
Jeśli szukasz dobrej kliniki stomatologicznej polecam to miejsce są zlokoalizowani w Gdyni. To świetni fachowcy, którzy potrafią robić cuda z uśmiechem. Robią implanty, chirurgię stomatologiczną, leczenie pod mikroskopem, duże odbudowy protetyczne. Wejdź na ich stronę i zerknij na metamorfozy
Komentarz