Stomatologia rozwija się bardzo szybko. Coraz lepszy sprzęt, coraz doskonalsze materiały. Dlatego też stomatologia wkroczyła w chirurgię szczękową. Bez uzupełnienia ubytków kostnych nie można byłoby wstawiać starszym osobom implantów. Zmieniają się więc i gabinety i zakres usług. Polecam na ten temat ciekawy artykuł:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Chirurgia szczękowa
Zwiń
X
-
po zabiegu
Ja akurat z wrocławia nie jestem , ale moja przyjaciółka tam pracuje . Mieszka sama w tej chwili . też wylądowała na chirurgii szczękowej , bo miała straszny problem z ósemkami , wychodziły jej wszystkie cztery naraz. była po cięzkim zabiegu , do tego stopnia się źle czuła ,ze musiała mieć osobę coś w rodzaju opiekunki .I z tego co wiem to wtedy korzystała z holisticcare , ale wiem ,ze sie bardzo naszukała żeby moc znaleźć taką osobę , która się niązajmie po zabiegu
Komentarz
-
Astra dent Katowice
W Katowicach ktoś polecał to i ja dodam - mega profesjonalny chirurg jest w Astra Dent
pierwsza konsultacja za darmo , ja sama z tego skorzystałam i w moim przypadku byla potrzebna tomografia komputerowa i okazało się, że mają na miejscu nawet to
Komentarz
-
Chirurg szczękowo-twarzowy
Tylko dr Sławomir Soczyk z Częstochowy. Ma specjalizację właśnie z chirurgii szczękowo-twarzowej. Przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie Alfadent: . W cięższych zabiegach ma możliwość załatwienia sali operacyjnej w szpitalu.
Komentarz
Komentarz