Czy ktoś z Was może mi polecić dobrą klinikę stomatologiczną w Szczecinie gdzie można profesjonalnie wstawić sobie implanty?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gdzie wstawić implanty w Szczecinie
Zwiń
X
-
Najważniejsze to nie sugerować się głównie ceną. Pamiętaj,ze jedno miejsce nie jest równe drugiemu. Implanty również są różne.
Wybierz raczej profesjonalną klinikę stomatologiczną, gdzie będzie miała duże doświadczenie.
Sam jakiś czas temu wstawiałem implant zębowy w klinice Wejt & Tawakol. Mieści się przy ulicy Emilii Plater ( na tej stronie znajdziesz do nich kontakt, pod którym możesz się umówić na wizytę: ) . Aktualnie jest to najlepsza klinika stomatologiczna w Szczecinie.
Może nie jest najtaniej w mieście ale zależy Ci na wysokiej jakości to jest to najlepsze miejsce.
-
Witam, mam podobne pytanie, co prawda nie o implanty ale o tomografię. Do tej pory nie miałam tego robionego, nie wiem czy to jest bezpieczne dla zdrowa...jak często można takie coś wykonywać w ciągu roku? Tutaj jest strona gabinetu, z którego chcę skorzystać -
Komentarz
-
Ja ze swej strony osobom w Szczecinie polecam gabinety stomatologiczne Uni-Med na mieszczący się na ulicy Wielkopolskiej. Szczegóły tutaj:
Przyjmują tam doświadczeni specjaliści z dziedziny protetyki stomatologicznej oraz chirurgii stomatologicznej specjalizujący się w implantach i chirurgii implantologicznej. Moja teściowa tam właśnie poddała się zabiegowi implantacji i jest bardzo zadowolona z efektów.
Komentarz
-
Polecam odwiedzenie Kliniki Stomatologicznej na Ulicy Panieńskiej "Froe" Nie jest to jednak tani zabieg... Na jednego zęba musisz wydać około 3-4 tyś, zależy od miejsca w którym będziesz to robił oraz rodzajów implantów. Mój mąż miał podobny problem. Tutaj masz cennik implantów:
Komentarz
-
CĂ´ng ty Cáť phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng - ChuyĂŞn bĂĄn láşť báşżp NhĂ* HĂ*ng â báşżp KhĂĄch Sấn â Khu CĂ´ng nghiáťp â TrĆ°áťng háťc - cung cẼp cĂĄc loấi - - Tᝧ hẼp cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Gas â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn â Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp HĆĄi chẼt lưᝣng cao! Äáť báťn cao váťi Äáť dĂ*y báť nĆ°áťc 1,2-1,5mm Äáť dĂ*y váť 0,8-1.0mm â Tháťi gian nẼu chin cĆĄm 60 phĂşt. ChẼt liáťu inox nháş*p khẊu HĂ*n Quáťc & Ấn Äáť. Bảo hĂ*nh: 24 thĂĄng, Háť trᝣ lắp Äạt.
GiĂĄ tham khảo Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp: 30kg,40kg,50,kg,60kg,80kg,100kg
Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 30kg 8khay: liĂŞn háť
Tᝧ hẼp cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 30kg 8khay: liĂŞn háť
Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 40kg 10khay: liĂŞn háť
Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 40kg 10khay: liĂŞn háť
Tᝧ hẼp cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 50kg 12khay: liĂŞn háť
Tᝧ hẼp cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 50kg 12khay: liĂŞn háť
* CĆ* Sáť VẏT CHẤT: MĂĄy mĂłc Äầy Äᝧ nĂŞn sản phẊm cᝧa chĂşng tĂ´i luĂ´n cĂł chẼt lưᝣng vĂ* giĂĄ thĂ*nh cấnh tranh rẼt cao.
NgoĂ*i ra còn nhiáťu sản phẊm khĂĄc máťi bấn ghĂŠ thÄm website: tucomgiare.com - inoxadong.com
Báşżp cĂ´ng nghiáťp - Báşżp Ă cĂ´ng nghiáťp - Báşżp hầm cĂ´ng nghiáťp
Báşżp Än khĂĄch sấn
Thiáşżt báť báşżp TrĆ°áťng háťc
Háť tháťng hĂşt mĂši cĂ´ng nghiáťp
CĂ´ng ty Cáť phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng
Äáťa cháť: 796 PhĂşc Diáť n, Nam Tᝍ LiĂŞm, HĂ* Náťi
ÄT: 0904.686.504
Tel: (04) 8585 9299
MST: 0107105735
STK:21610000322575
Email: [email]adongkinhdoanh1@gmail.com[/email]
Website: inoxadong.comâ tucomgiare.com