Czy ktoś z Was zna jakiś fajny gabinet na kilka wizyt (bo obawiam się, że to nie będzie jedna) gdzieś w okolicach wschodniej części Krakowa lub Wieliczki? Za bardzo jeszcze nie znam tych okolic.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kraków okolice Prokocimia, Wieliczka jakiś dobry gabinet na kilka wizyt
Zwiń
X
-
znajomi...
No tak, znajomi nie okazali się najlepszym źródłem info, okazało się, że wieki nie byli u dentysty i mają co najmniej nie aktualne informacje
Zapałem o ten gabinet na Klaśnieńskiej: ponoć cieszy się dobra opinią. Nie mają najtaniej, ale robią dobrze. Mają ponoć wypasiony gabinet i najnowsze sprzęty, także jeśli szukasz czegoś na wyższym poziomie to możesz się umówić.
Wracając do znajomych, to zmobilizowałem ich do wizyty. Może spotkacie się u tego samego specjalisty, choć oni pracują w Krk i możliwe, że gdzieś w tych okolicach będą szukać jakiegoś gabinetu.
Komentarz
-
Ale nie mają też najdrożej. Już widziałem wiele wątków na forach gdzie ludzie narzekali na tzw. "tanich" specjalistów, dlatego takich staram się ich nie doradzać. Znam kilku, u jednego nawet byłem raz, ale więcej nie wrócę. Zęby to nie włosy, które jakby się nie spodobała fryzura to odrosną i można dalej ściąć. Tutaj się liczy jakość.
Komentarz
Komentarz