To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego dentystę z rejonu Katowic, Chorzowa, Bytomia itp.?
Ja mogę Ci polecić Klinikę Stomatologiczną Platinum Dent w Kielcach. Ja jestem zadowolona z ich usług, zabiegi są praktycznie bezbolesne i wykonywane z pełną dokładnością. Kilka razy już tam byłam z bolącymi zębami, zawsze mi pomogli.
Jakby co zostawiam namiary: nr tel firmy: 535 111 000
Ja mogę Ci polecić Klinikę Stomatologiczną Platinum Dent w Kielcach. Ja jestem zadowolona z ich usług, zabiegi są praktycznie bezbolesne i wykonywane z pełną dokładnością. Kilka razy już tam byłam z bolącymi zębami, zawsze mi pomogli.
Jakby co zostawiam namiary: nr tel firmy: 535 111 000
W Katowicach z pewnością warto udać się do dr Klimek albo któregoś z lekarzy, który przyjmuje w jej klinice. Lekarze mają wieloletnie doświadczenie i są wysoko wykwalifikowani. W dodatku mają indywidualne podejście do pacjenta. Sam w najlepsze sprzęty. to gwarancja zadowolenia.
Z Katowic do Gliwic nie daleko, więc polecam mojego sprawdzonego dentystę z Vita-Dent ma świetne podejście do dzieci. Chodzimy tam z całą rodziną i każdy jest zadowolony
Mogę z czystym sumieniem polecić stomatologów z bardzo popularnej kliniki w Katowiach - . Chyba najlepsze miejsce do leczenia zębów rekomendowane zresztą przez bardzo wiele osób na forum.
Hej, poszukuję dobrego dentysty z Katowic, zna ktoś może? Dotychczas chodziłem do w Łodzi, ale się przeprowadziłem stąd potrzebuję nowego stomatologa. Zależy mi na tym, aby był rzetelny i profesjonalny, gdyż wychodzę z założenia, że zęby są bardzo ważne dla każdego człowieka
W Katowicach przy ulicy Drozdów 24 znajduje się gabinet dr Klimek , która ma ogromne doświadczenie z zakresu stomatologii różnego rodzaju. Przyjmowani tam są zarówno dorośli, jak i dzieci. Warto zapoznać się ze świadczonymi usługami, bo jest ich sporo.
A może podeśle mi ktoś gabinetu stomatologicznego we Wrocławiu? Zależy mi na naprawdę świetnych fachowcach, którzy potrafią wyprowadzić na prosta naprawdę trudne przypadki. Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Komentarz