Wyobraź sobie, że przychody w Twojej firmie zwiększają się, a pacjenci doceniają Cię, nie tylko za to, że pomagasz im jeszcze skuteczniej, ale też za warunki, w jakich ich przyjmujesz.
Do tego potrzebny jest dodatkowy lub nowy sprzęt. Często też remont lokalu i oprogramowanie ułatwiające rejestrację i kontakt z pacjentami.
Skoro tutaj jesteś, to pewnie szukasz też odpowiedzi, jak te inwestycje sfinansować?
Pozwól, że Ci podpowiem. Jesteś w dobrej sytuacji. Dlaczego? Bo jesteś przedstawicielem zawodu, którego banki i firmy leasingowe cenią i wyróżniają. Dlatego możesz skorzystać z ich atrakcyjniejszych ofert przygotowanych specjalnie dla lekarzy, stomatologów.
Ale tutaj UWAGA!: nie możesz zdecydować się na każdą ofertę zaproponowaną przez sprzedawcę. Musisz wybrać tą, która nie wygeneruje dodatkowych kosztów, a pozwoli Ci jeszcze zmniejszyć obciążenia podatkowe. Ale to nie wszystko - powinieneś też negocjować z instytucją finansującą najkorzystniejsze dla siebie warunki.
Tylko skąd mam wiedzieć, co jest lepsze w mojej sytuacji: leasing? Leasing operacyjny? A może kredyt lub pożyczka leasingowa? - pytasz. Pozwól sobie pomóc.
Jestem doradcą finansowym, specjalizuję się w obsłudze rynku medycznego. Doradzę Ci, jak forma finansowania będzie najlepsza dla Ciebie. Pokażę, jak możesz zaoszczędzić 15%, rozwijając gabinet lub przychodnię. Wynegocjuję najkorzystniejsze warunki umowy.
To wszystko w jednym miejscu – u Ciebie w firmie lub w moim biurze – w Krakowie.
Wystarczy, że napiszesz maila na adres [email]jerzy.kwiecinski@zdrowefinanse.info[/email] lub zadzwonisz pod numer: 504 196 540.
Zobacz też mój serwis, gdzie zamieszczam bezpłatne porady finansowe i księgowe –
Jeśli zamierzasz więc zainwestować w rozwój swojego biznesu medycznego, by przynosił jeszcze więcej zysków – skontaktuj się. Zaoszczędzisz swój czas i nerwy, a zyskasz bezpłatne doradztwo w wyborze odpowiedniego finansowania.
Napisz proszę, jakiej porady potrzebujesz.
Jerzy Kwieciński
[email]jerzy.kwiecinski@zdrowefinanse.info[/email]
tel. 504 196 540
oferta szczegółowa
Współpracuję z kilkudziesięcioma bankami, firmami leasingowymi i faktorowymi.
Zobacz, co możesz sfinansować leasingiem:
- unity stomatologiczne,
- urządzenia diagnostyczne,
- aparaty pomiarowe,
- sprzęt laboratoryjny,
- sprzęt chirurgiczny, stoły chirurgiczne,
- lasery
- inne.
A kredytem:
- dowolny cel.
Kto może skorzystać:
- lekarz stomatolog, technik stomatologiczny – prowadzący działalność gospodarczą, NZOZ i inne podmioty medyczne
Również nowopowstałe firmy.
Formalności:
To zależy od instytucji i produktu finansowego.
Ale na pewno trzeba przygotować:
- wypis z rejestru działalności lub z KRS,
- REGON,
- NIP,
- dokument potwierdzający uprawnienia do prowadzenia działalności medycznej,
- dowód osobisty i w przypadku sp. cywilnej – jej umowa;
oraz (opcjonalnie)
- dokumenty finansowe (bilans za ostatni rok lub wydruk z ksiąg bądź PIT),
- wyciąg z banku
- deklaracje VAT 7,
- zaświadczenia o niezaleganiu w US i ZUS.
Co jeszcze możesz sfinansować, korzystając z mojego bezpłatnego doradztwa?
- komputery, laptopy, oprogramowanie,
- samochód,
- inne urządzenia, maszyny,
- mieszkanie, lokal.
Pamiętaj, inwestując w rozwój swojego biznesu, nie tylko możesz zwiększyć swoje przychody, ale też ograniczysz koszty.
Napisz mi proszę, jakie są Twoje największe koszty:
Jerzy Kwieciński
tel. 504 196 540
Do tego potrzebny jest dodatkowy lub nowy sprzęt. Często też remont lokalu i oprogramowanie ułatwiające rejestrację i kontakt z pacjentami.
Skoro tutaj jesteś, to pewnie szukasz też odpowiedzi, jak te inwestycje sfinansować?
Pozwól, że Ci podpowiem. Jesteś w dobrej sytuacji. Dlaczego? Bo jesteś przedstawicielem zawodu, którego banki i firmy leasingowe cenią i wyróżniają. Dlatego możesz skorzystać z ich atrakcyjniejszych ofert przygotowanych specjalnie dla lekarzy, stomatologów.
Ale tutaj UWAGA!: nie możesz zdecydować się na każdą ofertę zaproponowaną przez sprzedawcę. Musisz wybrać tą, która nie wygeneruje dodatkowych kosztów, a pozwoli Ci jeszcze zmniejszyć obciążenia podatkowe. Ale to nie wszystko - powinieneś też negocjować z instytucją finansującą najkorzystniejsze dla siebie warunki.
Tylko skąd mam wiedzieć, co jest lepsze w mojej sytuacji: leasing? Leasing operacyjny? A może kredyt lub pożyczka leasingowa? - pytasz. Pozwól sobie pomóc.
Jestem doradcą finansowym, specjalizuję się w obsłudze rynku medycznego. Doradzę Ci, jak forma finansowania będzie najlepsza dla Ciebie. Pokażę, jak możesz zaoszczędzić 15%, rozwijając gabinet lub przychodnię. Wynegocjuję najkorzystniejsze warunki umowy.
To wszystko w jednym miejscu – u Ciebie w firmie lub w moim biurze – w Krakowie.
Wystarczy, że napiszesz maila na adres [email]jerzy.kwiecinski@zdrowefinanse.info[/email] lub zadzwonisz pod numer: 504 196 540.
Zobacz też mój serwis, gdzie zamieszczam bezpłatne porady finansowe i księgowe –
Jeśli zamierzasz więc zainwestować w rozwój swojego biznesu medycznego, by przynosił jeszcze więcej zysków – skontaktuj się. Zaoszczędzisz swój czas i nerwy, a zyskasz bezpłatne doradztwo w wyborze odpowiedniego finansowania.
Napisz proszę, jakiej porady potrzebujesz.
Jerzy Kwieciński
tel. 504 196 540
oferta szczegółowa
Współpracuję z kilkudziesięcioma bankami, firmami leasingowymi i faktorowymi.
Zobacz, co możesz sfinansować leasingiem:
- unity stomatologiczne,
- urządzenia diagnostyczne,
- aparaty pomiarowe,
- sprzęt laboratoryjny,
- sprzęt chirurgiczny, stoły chirurgiczne,
- lasery
- inne.
A kredytem:
- dowolny cel.
Kto może skorzystać:
- lekarz stomatolog, technik stomatologiczny – prowadzący działalność gospodarczą, NZOZ i inne podmioty medyczne
Również nowopowstałe firmy.
Formalności:
To zależy od instytucji i produktu finansowego.
Ale na pewno trzeba przygotować:
- wypis z rejestru działalności lub z KRS,
- REGON,
- NIP,
- dokument potwierdzający uprawnienia do prowadzenia działalności medycznej,
- dowód osobisty i w przypadku sp. cywilnej – jej umowa;
oraz (opcjonalnie)
- dokumenty finansowe (bilans za ostatni rok lub wydruk z ksiąg bądź PIT),
- wyciąg z banku
- deklaracje VAT 7,
- zaświadczenia o niezaleganiu w US i ZUS.
Co jeszcze możesz sfinansować, korzystając z mojego bezpłatnego doradztwa?
- komputery, laptopy, oprogramowanie,
- samochód,
- inne urządzenia, maszyny,
- mieszkanie, lokal.
Pamiętaj, inwestując w rozwój swojego biznesu, nie tylko możesz zwiększyć swoje przychody, ale też ograniczysz koszty.
Napisz mi proszę, jakie są Twoje największe koszty:
Jerzy Kwieciński
tel. 504 196 540