Mam krzywe jedynki z przodu (przyzwyczai³am siê ju¿ do nich i nawet mi to nie przeszkadza), ale niestety ostatnio zosta³am mocno uderzona w twarz, jedna jedynka zaczê³a mi siê ruszaæ, na drugi dzieñ wypad³a (nawet nie mogê jej znale¼æ). Bêdê musia³a zg³osiæ siê do dentysty w celu wstawienia tego zêba, ale mo¿e g³upio to zabrzmi, bojê siê, ¿e wstawi mi go nie tak jak by³ (krzywo) tylko prosto. Ka¿dy raczej wola³by co¶ takiego, ale ja mam wra¿enie, ¿e je¶li tê jedynkê wstawi tak, ¿eby by³a prosta, a druga pozstanie krzywa, to bêdzie wygl±daæ gorzej ni¿ przy dwóch krzywych. Jak to jest? Dentysta wstawia zêba w takiej pozycji w jakiej znajdowa³ siê wcze¶niej, czy inaczej?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
wstawienie jedynki
Zwiń
X
-
-
wstawienie zêba
Wstawienie zêba powinno odbyæ siê jak najszybciej, gdy¿ uszkodzeniu mog± ulec tak¿e s±siaduj±ce zêby. Mog± sie os³abiæ, a co za tym idzie i wykrzywiaæ - . Co do kwesti samego wstawienia, to stomatolog wstawi raczej prosto i ewentualnie zaproponuje co¶ na wyprostowanie s±siedniej jedynki. Nie wiem sk±d jeste¶, ale np ortodonta w Bielsko Bia³ej na pewno pomóg³ by Ci z tym problemem. Znajdziesz go
Komentarz
-
£a, nieraz dopadaj± mnie sny, w którym kto¶ wybija mi zêby z przodu i wtedy budzê siê oblana zimnym potem
Dopiero tu przeczyta³am o mo¿liwo¶ci wstawienia zêba z powrotem. Mam pytanie: czy taki zabieg zawsze jest mo¿liwy? Czy z±b nie straci na sile, z jak± dotychczas siedzia³ w dzi±¶le? I czy jest to zabieg refundowany przez NFZ?
Komentarz
-
Leczenie implantoprotetyczne
Leczenie implantoprotetyczne nie jest refundowane przez NFZ. Jednak w wyj±tkowych sytuacjach osoba poszkodowana, mo¿e staraæ siê o pokrycie kosztów zabiegu wszczepienia implantu (w przypadku du¿ej ilo¶ci straconych zêbów). Nale¿y wówczas z³o¿yæ indywidualne podanie do Dyrektora Wojewódzkiego Oddzia³u NFZ z po¶wiadczeniem, ¿e pacjent straci³ zêby w nastêpstwie nieszczê¶liwego wypadku wraz z odpowiedni± dokumentacj± od lekarza stomatologa. U nas w gabinecie cena takiego gotowego zêba na implancie to 3200 z³, natomiast o tym, czy ka¿dy kwalifikuje siê do wszczepienia implantu przeczytasz na blogu
Komentarz
-
Wracaj±c do obaw osoby, która za³o¿y³a w±tek - nie stresuj siê, porozmawiaj z dentyst±. Na pewno docelowo bêdzie chcia³ osi±gn±æ jak najbardziej estetyczny efekt. Je¶li nawet zêba wstawi krzywo (w co szczerze w±tpiê) to powie Ci o tym i wyja¶ni, ¿e nie ma innej mo¿liwo¶ci ze wzglêdów anatomicznych/zdrowotnych.
Komentarz
-
Hút hầm cầu rút hầm cầu, nạo vét hố ga, thông tắc cầu cống nghẹt tphcm, bình dương, đồng nai, rút hầm cầu, nạo vét hố ga, thông tắc cầu cống nghẹt tphcm, bình dương, đồng nai, nạo vét hố ga đã lÃ* đơn vị tiá»n phong cung ứng nhÃ* sản xuất rút hầm cầu, thông cống nghẹt giá thấp, cho ngưá»i dân trong địa bÃ*n tphcm suốt Ä‘a dạng năm qua.Chúng tôi luôn vá»›i mặt 24/7 tại các thị trấn, các con phố, hẻm. Rút hầm cầu rút hầm cầu, nạo vét hố ga, thông tắc cầu cống nghẹt tphcm, bình dương, đồng nai , rút hầm cầu, nạo vét hố ga, thông tắc cầu cống nghẹt tphcm, bình dương, đồng nai, dịch vụ rút hầm cầu – thông cống nghẹt sẽ vững chắc ưng quý khách. ngoÃ*i ra chúng tôi còn sở hữu những nhÃ* cung cấp khác như quáº*n thá»§ đức, quáº*n 7 , thị xã Tân Bình vÃ* những huyện khác cá»§a thÃ*nh phố Hồ ChÃ* Minh
quy trình hút hầm cầu , thông cống nghẹt tại quáº*n Bình Thạnh.
Bước 1: Quý khách khứa gá»i Ä‘iện chúng tôi hấp thụ yêu cầu.
Bước 2: Chúng tôi tham mưu trực tiếp hoặc tới công trình của quý khách để dò la.
Bước 3: Báo giá, hợp nhất, chúng tôi tiến hÃ*nh triển khai công việc.
Bước 4: Quý khách nghiệm thu công trình sau lúc hoÃ*n thÃ*nh vÃ* tÃ*nh sổ.
Bước 5: Chúng tôi thá»±c hiện công tác bảo hÃ*nh theo cam kết.
UY TÃN – CHẤT LƯỢNG – bảo đảm – GIà cạnh tranh
NHẬN thanh toán BẰNG MỌI HÌNH THỨC:
(HÓA ÄÆ*N VAT, PHIẾU THU, GIẤY XÃC NHẬN, CHỨNG từ cần thiết…)
Hãy đến sở hữu chúng tôi rút hầm cầu, thông cống nghet, nạo vét hố ga uy tÃ*n, giá tốt cam kết lÃ*m chấp thuáº*n khách khứa hÃ*ng vá»›i nhÃ* cung cấp rút hầm cầu,thông cống nghẹt, nạo vét hố ga thấp nhất, giá rẻ nhất!
Nguồn: Dịch vụ thông cầu cống nghẹt, uy tÃ*n chất lượng giá rẻ SÆ¡n Lâm - Hotline: 0945.120.565 - 0903.991.204
Komentarz
Komentarz