Pod zaplombowanym zębem (górna czwórka) zrobiła mi się zgorzel. Są zmiany już w korzeniu. Czy tego zęba naprawde nie da się już spróbowac leczyć ? Nie usunę go napewno, bo nie mam narazie środków finansowych by wstawić sztucznego. A czwórka wcale nie jest tak daleko i ją widać podczas usmiechu Czy nie da się go chociaż podleczyć, jeżeli nie wyleczyć całkowicie, czy usuniecie jest konieczne? prosze o odp
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zgorzel w zębie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez siss23 Zobacz postaPod zaplombowanym zębem (górna czwórka) zrobiła mi się zgorzel. Są zmiany już w korzeniu. Czy tego zęba naprawde nie da się już spróbowac leczyć ? Nie usunę go napewno, bo nie mam narazie środków finansowych by wstawić sztucznego. A czwórka wcale nie jest tak daleko i ją widać podczas usmiechu Czy nie da się go chociaż podleczyć, jeżeli nie wyleczyć całkowicie, czy usuniecie jest konieczne? prosze o odp
-
Witam. Ja wczorej trafiłam z bolącym zębem do stoamtologa. Miałam dziórę, bardzo bolał przy samym dotykaniu językiem. Niesamowicie smierdziało. Gdy Pani Doktor rozwierciła okazalo sie że mam złogi zgorzelcze. Wziela mi go z nich oczysciła i ząb zaruła. Czytałam ze gdy zab jest zatruty boli mnie nie boli ani troche o co chodzi i czy to jest normalne? Monika
Komentarz
Komentarz