Kilku pacjentów zwróciło mi ostatnio uwagę, że w gabinecie a raczej w poczekalni brakuje dystrybutora z wodą. Rzeczywiście gabinet funkcjonuje bardzo krótko i nawet nie pomyślałam o zaopatrzeniu w wodę pitną dla pacjentów. Jaki dystrybutor wybrać? jak cenowo to wygląda? może bardziej opłaca się woda w butelkach? jakoś nie jestem przekonana do tych baniaków....
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaka woda do gabinetu?
Zwiń
X
-
Woda w butelkach na pewno nie, będą Ci ją zwyczajnie podkradać! A nawet jak nie to każdy bierze butelkę i pół litra nie ma, a tak weźmie sobie tylko kubeczek wyjdzie i oszczędniej i praktyczniej zamówić . U nas się sprawdza, co 4 tygodnie mamy dostawy świeżej wody. W razie jakichkolwiek problemów działa sprawnie obsługa klienta
-
Zamieszczone przez marcelina Zobacz postaKilku pacjentów zwróciło mi ostatnio uwagę, że w gabinecie a raczej w poczekalni brakuje dystrybutora z wodą. Rzeczywiście gabinet funkcjonuje bardzo krótko i nawet nie pomyślałam o zaopatrzeniu w wodę pitną dla pacjentów. Jaki dystrybutor wybrać? jak cenowo to wygląda? może bardziej opłaca się woda w butelkach? jakoś nie jestem przekonana do tych baniaków....Ostatnio edytowany przez kersi; 11.03.2019, 04:06.
Komentarz
Komentarz