Często są organizowane kursy, szkolenia lub sympozja. Nieraz moji koledzy ze świetnym doświadczeniem chcą się podzielić wiedzą. Dwa tygodnie temu miałam przyjemność być na takim spotkaniu, sympozjum o nowatorskich metodach znieczulania i był on zorganizowany w przepięknej scenerii w Hotelu Perła Południe. Mogę polecić i to bardzo to miejsce, zaplecze organizacyjne, hotelowe jak i żywienie, spa, basen to najwyższy poziom, proszę poszukać w necie i odwiedzić stronę tego hotelu i sami tu czytający się przekonacie się o tym drodzy forumowicze.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
miejsce na konferencje i szkolenia
Zwiń
X
-
To prawda, że dobra sceneria jak i otoczenie sprzyja bardziej owocnym szkoleniom. Sam często uczestniczę w podobnych sympozjach, szkoleniach i targach biznesowych na terenie całego kraju. Zawsze lubiłem polskie góry, bo choć mam dość daleko to lubię ten niepowtarzalny górski klimat. Miałem przyjemność gościć w progach hotelu Perła Południa w Beskidzie Sądeckim i faktycznie robi on wielkie wrażenie - nie tylko w związku z pracą, ale również prywatnie jako miejsce na odpoczynek jest wręcz wymarzony Zobaczcie ich stronę bo naprawdę warto. Pozdrawiam!
-
Samip, muszę Ci przyznać rację. Może warto byłoby w takim razie sprawdzić - ten hotel znajduje się w niedużej, spokojnej miejscowości, więc powinien być idealny. Jest tam też karczma oraz restauracja, więc o posiłki nie musielibyście się martwić.
Komentarz
-
Moim zdaniem szkolenia dobrze organizować w zakładzie pracy. Dzięki temu pracownicy nie muszą nigdzie jeździć My jak przeprowadzamy okresowe czy też wstępne szkolenia z BHP, to po prostu dzwonimy do i to oni przyjeżdżają do nas by przeprowadzić szkolenie. I to jest naprawdę świetna opcja!
Komentarz
-
Ja dla moich pracowników postanowiłam przeprowadzić szkolenie, no i przy okazji jakąś integrację. Wszystko zorganizowane było w . Bardzo fajne miejsce, mieliśmy dużo miejsca by spokojnie sobie usiąść i uczestniczyć w szkoleniu, jak i też później gdzieś coś dobrego zjeść.
Komentarz
Komentarz