Pomyślałam, że będę się promować poprzez gadżety reklamowe. Chcę je wręczać pacjentom. Macie pomysł, jaki powinnam wybrać?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie gadżety dla pacjentów?
Zwiń
X
-
Szczoteczki do zębów?
Sam nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałem. My u nas mamy długopisy reklamowe i jakieś breloczki dla dzieci, takie z miśkami, ale nigdy nie zamawialiśmy bardziej oryginalnych gadżetów.
Może poszukaj sobie czegoś w katalogu firmy, która nas obsługuje:
Oni w sumie mają bardzo dużo różnych przedmiotów, to może coś sobie wybierzesz.
No i bardzo dobrze się z nimi współpracuje, jest dużo taniej niż od przedstawicieli handlowych, z którymi współpracowaliśmy wcześniej.
-
Można postawić na gadżety często używane przez pacjenta/klienta. Fajne mogą być . Można taką smyczkę dać pacjentowi po wizycie. Smycze są wiecznie na topie, bo są praktyczne a jednocześnie stanowią fajny dodatek do ubioru. Przy zamówieniu, zawsze można dogadać się z firmą, co do wyglądu i wzoru żeby były ładniutkie.
Komentarz
-
Na mojego pięcioletniego syna zadziałały małe dinozaury i kolorowe plomby. Dopiero to go powstrzymało przed próbą ucieczki z fotela.
Dorosłym to raczej nie wystarczy Myślę, że dobrym pomysłem aby zatrzymać pacjenta, jest rabat na następną usługę.
Komentarz
Komentarz