Witam
Problem jedynka górne po wypełnienia leczeniu kanałowego.
Już po zatrucie pani doktor mi oczyszcila, i tak silne bóle bez znieczulenie , poproszę o znieczulenie.
Przedtem w srodę czyszciła kanała i wysuszyła i juz zamknela wypełnienie gutaperki i po wypełnienie bez rtg.
Przeszło mi od znieczulenie i ogromny silne bóle i płakałam.Nie utrzymałam bólowo i brałam lek przeciwbolowy ketonal i nic nie pomogło.I drugi lek Tramapar trochę pomogło ale to jest silne lek Tramapar. A kanał w tym zębie mam już wypełniony.
Czuwam bolec tylko jedynki.Miedzy innymi w zebach nie boli.
Mam ochota na wyrywanie ich i nie mogę utrzymywac bolowe samoistne.
Cały czas dnia silne bóle samoistne.Jestem brac lek ketonal co 3x dziennie.
Ogromny silne bóle samoistne do dzis bez zmiana, tez problem zgryzenie bóle , spuchnie wargi górne nie mogę otworz szerzej.
Mam zapytać,czy można usunąć wypełnienia kanały w miejscu pogotowie?
Silne ogromny ból jedynki górne, bóle dziasla i podniebienia caly czas pulsujacy i samoistnie.Nie mogę uspokoić.
Proszę o pomoc.
Czy mam udac na pogotowie ??
Nie wiem co się działo tego jedynki górne po wypełnienie leczeniu kanałowego?
Przepraszam za błędem zdanie.
Problem jedynka górne po wypełnienia leczeniu kanałowego.
Już po zatrucie pani doktor mi oczyszcila, i tak silne bóle bez znieczulenie , poproszę o znieczulenie.
Przedtem w srodę czyszciła kanała i wysuszyła i juz zamknela wypełnienie gutaperki i po wypełnienie bez rtg.
Przeszło mi od znieczulenie i ogromny silne bóle i płakałam.Nie utrzymałam bólowo i brałam lek przeciwbolowy ketonal i nic nie pomogło.I drugi lek Tramapar trochę pomogło ale to jest silne lek Tramapar. A kanał w tym zębie mam już wypełniony.
Czuwam bolec tylko jedynki.Miedzy innymi w zebach nie boli.
Mam ochota na wyrywanie ich i nie mogę utrzymywac bolowe samoistne.
Cały czas dnia silne bóle samoistne.Jestem brac lek ketonal co 3x dziennie.
Ogromny silne bóle samoistne do dzis bez zmiana, tez problem zgryzenie bóle , spuchnie wargi górne nie mogę otworz szerzej.
Mam zapytać,czy można usunąć wypełnienia kanały w miejscu pogotowie?
Silne ogromny ból jedynki górne, bóle dziasla i podniebienia caly czas pulsujacy i samoistnie.Nie mogę uspokoić.
Proszę o pomoc.
Czy mam udac na pogotowie ??
Nie wiem co się działo tego jedynki górne po wypełnienie leczeniu kanałowego?
Przepraszam za błędem zdanie.