Jestem na etapie zakładania kliniki medycyny estetycznej i muszę kupić sprzęt, ale nie bardzo wiem gdzie? Gdzie mają najlepszą jakoś? Znalazłam: i szukam opinii na temat tej firmy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Medycyna estetyczna
Zwiń
X
-
Jak szukasz urządzeń do zabiegów kosmetycznych, to mogę polecić hurtownię kosmetyczną . Ona jest dobrze zaopatrzona, ma konkurencyjne ceny, poza tym mają w ofercie również szkolenia z obsługi oferowanych urządzeń i różnego rodzaju sprzętów. Wiele gabinetów urody oraz medycyny estetycznej się u nich wyposaża.
Komentarz
-
Medycyna estetyczna jest bardzo ważna i czasem bardzo pomaga osobom, które przez niemożność zaakceptowania własnego wyglądu mają problem ze zdrowiem psychicznym. Jednakże, warto pamiętać też o częstych badaniach onkologicznych – Polacy straszliwie tę sferę zaniedbują. Polecam np. poczytać na o badaniach na występowanie raka wątroby – można się wiele dowiedzieć
Komentarz
-
Cieszę się, że ktoś podlinkował tę stronę. Szukałam informacji na temat leczenia pierwotnego raka wątroby i znalazłam ten wątek. Mój tata choruje na pierwotnego raka wątroby i jedyną nadzieją dla niego jest radioembolizacja ( wszystkie inne metody zawiodły ). Dlatego jak już poruszono ten wątek, to chciałabym dodać link do strony:
Komentarz
-
owszem naturalne piękno jest ok, ale najgorzej, jak ktos ma wysypany trądzik na twarzy i nic z tym nie potrafi zrobić,w tedy w takich sytuacjach pomaga bardzo fajnie jest sobie zrobić peeling medyczny na przykład w klinice Moja siostra na tradzik sobie zrobiła taki peeling i z dnia na dzien, po nim ma teraz lepsza skórę
Komentarz
Komentarz