Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy warto inwestować w produkty ekologiczne?
Zwiń
X
-
A może warto tę kwestię zostawić specjaliście z tego obszaru tematycznego? Według mnie to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie
-
Ekologia jest spoko, tylko tak jak we wszystkim należy zachować umiar. Ale produkty eko na pewno są zdrowsze.
Zostaw komentarz:
-
Niestety, ale ja się na tym kompletnie nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc...
Zostaw komentarz:
-
Jak dla mnie to zależy od ceny produktu, czy nie jest absurdalnie wysoka.
Zostaw komentarz:
-
ja mam dwa mieszkania do wynajmowania krótkoterminowegojeden to apartament, w nim zawsze dodajemy za darmo takie kosmetyki bo wiadomo reklama dźwignią handlu, a takie gratisy ułatwiają gościom życie, a my możemy liczyć na dobre opinie.
Zostaw komentarz:
-
Witam jak dla mne to nie warto są dużo zdrowsze a według kontroli tylko 25% spełnia wymogi
Zostaw komentarz:
-
Czy warto inwestować w produkty ekologiczne?
Zastanawiam się nad produkcją ekologicznych warzyw, ale mam wątpliwości czy nadal będzie wzrastał popyt na takie produkty? Sprawdzając ceny na wygląda, że jest zainteresowanie i atrakcyjna cena, ale czy tak się utrzyma? Inwestycja nie wymaga dużo większych nakładów, ale każda zmiana budzi wątpliwości. Jak sądzicie czy takie produkty będą miały stałych odbiorców?Ostatnio edytowany przez lorek99; 11.03.2018, 20:50.Tagi: Brak
Zostaw komentarz: